Search This Blog

Sunday, June 22, 2014

Floral mask by dian pixy

Hah.. hari ni nak cakap pasal produk dian pixy.. floral mask.. yang tengah hot sekarang ni.. hot ke?? Hot lah.. sume blogger terkenal duk pakai.. artis pun pakai.. izzue islam,ainan tasneem siap buat video..yuyu. fatin liyana n ramai lagi duk pakat pakai mask tu..

Mask tu warna purple so menarik lah.. bau pun macam lavender. Mask ni halal dan diluluskan oleh kkm.

So aku ni duk sembang kencang sal tu.. dah try belum?? Hah.. jawapannye belum... haha.. tp aku tengah duk usha la ni.. macam menarik je.. nanti aku pakai aku buat review tuk korang ye.. so stay tune yaww.. korang kalau dah penah pakai share2x lah kat sini ye.
N sesape yang baru nak beli tu.. korang boleh lah beli dekat fb
Amazing exfoliate foot mask
Tak pun korang wassep je 0145154396
Harga satu tiub tu Rm39.90
Tahan dua bulan pakai.. so berbaloii lah kan.
Daaaa till we meet again
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment