Search This Blog

Tuesday, July 1, 2014

Cara nak tambah like facebook page dengan mudah

Hai korang. Hari ni nak share pasal like dekat facebook. Kalau korang buat page and baru nak set up sume mesti nak likes banyak kan.. so sekarang ni.. selain dari cara manual suggest friend suh like or tunggu je orang like. Korang boleh tambah likes fb korang dengan visit je laman web YouLikeHits6com . Korang klik je . Pastu sign up. Nanti korang follow je step tu.. simple n mudah. Pastu kat website tu korang blh buat macam2x selain tambah likes kat fb page. Boleh tmbah followers twitter. Instagram. Banyak.. untuk view blog pun banyk. Korang explore sendiri yea.. good luck then. Jangan lupa klik YouLikeHits6com daaa....

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment